Jubileum Sigrid !

Een kwart eeuw aan expertise bij Flanderijn

Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal binnen Flanderijn: het 25-jarig jubileum van Sigrid Schuurman-Janssen. Sigrid begon haar carrière in 1999 als incassomedewerker en groeide al snel uit tot een van de belangrijkste gezichten binnen Flanderijn Trainingen. Met haar jarenlange ervaring en passie voor kennisoverdracht, heeft Sigrid een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Flanderijn trainingen.

Van incasso naar trainingsexpert

Na haar start op de incassoafdeling en het afronden van haar juridische studie, maakte Sigrid de overstap naar Flanderijn Legal. “Al snel werd duidelijk dat mijn ware passie bij het delen van kennis ligt. Het overbrengen van kennis is echt mijn ding! Ik begon dat steeds leuker te vinden," aldus Sigrid. Sinds 2006 verzorgt ze trainingen, niet alleen voor collega's, maar ook voor professionals uit de bancaire sector, het midden- en grootbedrijf en de creditmanagementbranche.

Trainingen met impact

De trainingen van Sigrid worden hoog gewaardeerd door deelnemers. Door haar kennis, ervaring en heldere manier van uitleggen, weet zij complexe juridische vraagstukken toegankelijk te maken. Bij Flanderijn Trainingen vinden opdrachtgevers en relaties een breed aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van incasso en debiteurenbeheer.  Zo bieden wij verschillende trainingen in het kader van de Permanente Educatie voor gerechtsdeurwaarders, speciale trainingen op het gebied van huurincasso en verschillende vaardigheidstrainingen. 

Een toekomst vol groei

Na 25 jaar toewijding is Sigrid nog steeds gedreven om kennis te delen en anderen te laten groeien in hun vak. Dit jubileum biedt ons een mooie gelegenheid om haar te bedanken voor haar jarenlange inzet en de fijne samenwerking die we met haar mogen ervaren. Flanderijn is trots om haar in het team te hebben.

Een nieuwe rol voor Sigrid

We kijken uit naar de toekomst en de verdere samenwerking met Sigrid. Sinds drie maanden heeft Sigrid een nieuwe functie als Coördinator Trainingen bij Flanderijn. In deze rol draagt ze verantwoordelijkheid voor het coördineren van alle trainingen die binnen de organisatie worden aangeboden. Natuurlijk blijft ze ook zelf trainingen verzorgen, iets waar ze al jaren haar passie in kwijt kan!