Vandaag is team Flanderijn op stap gegaan naar Ahrend om een leuk interview af te nemen over de samenwerking tussen Flanderijn en Ahrend.

Een inspirerende kennismaking met Wim, Puck en het uitgebreide programma design meubels van Ahrend. Uiteraard hebben we ook een video opgenomen die binnenkort te bekijken zal zijn op Flanderijn.nl en onze social media kanalen.


Wie is Ahrend?

Al meer dan 125 jaar creëert Ahrend vitaliserende werkomgevingen voor hun klanten wereldwijd. Ze geloven dat een vitaliserende werkomgeving talent aantrekt, de medewerkersbevlogenheid verhoogt en daarmee cruciaal is voor het succes van organisaties. Met kantoren en productielocaties in 25 landen heeft Ahrend jarenlange ervaring in het begeleiden van internationale projecten. Hun wereldwijde supply chain, internationale servicenetwerk en uitgebreide collectie maken het mogelijk om overal ter wereld werkomgevingen en diensten op maat te bieden.

Duurzaamheid is bij Ahrend een kernwaarde. Hun ambities en doelstellingen op het gebied van duurzaamheid zijn nauw verbonden aan hun visie: het creëren van Vitalising Workspaces. Dit doen zij met de beste en meest duurzame producten, geproduceerd in hun eigen productielocaties. Bij deze locaties wordt geproduceerd met minimale impact op het milieu en met maximale focus op hun medewerkers.

De dag bij Ahrend gaf ons een diepere kijk op hoe zij hun missie en visie in de praktijk brengen. De medewerkers van Ahrend deelden inspirerende verhalen over hun duurzame initiatieven en de innovatieve manieren waarop zij werkomgevingen transformeren. Het was fascinerend om te zien hoe zij erin slagen om met hun producten niet alleen fysieke ruimtes te veranderen, maar ook een positieve impact te hebben op de mensen die in die ruimtes werken.


Ahrend Kantoormeubelen bij Flanderijn

Ook Flanderijn maakt gebruik van kantoormeubelen van Ahrend, die al jarenlang onze betrouwbare leverancier is. Onlangs heeft ons Klantcontactcentrum een complete interieurupdate gekregen, inclusief nieuwe zit-sta-bureaus en stoelen, geheel in de kenmerkende stijl van Ahrend.

Benieuwd naar ons bezoek bij Ahrend? Houd onze site in de gaten voor de video!

Bekijk hier alvast hun website!