Flanderijn biedt elk jaar MBO- en HBO-studenten de kans om praktijkervaring op te doen in de wereld van creditmanagement. 

In deze blog ontmoeten we Dylan Glasbeek, die terugkijkt op zijn eerste stageweek bij Flanderijn in hartje Rotterdam.

Waarom een stage bij Flanderijn?

Bij Flanderijn ben je niet zomaar een stagiair. Je leert niet alleen, je draagt actief bij aan het succes van de organisatie. Onze uitdagende stageprogramma’s geven jou de kans om praktijkervaring op te doen die je verder brengt in je carrière. Of je nu aan het begin staat van je studie of juist verdieping zoekt, bij Flanderijn is er altijd een stageplek die past bij jouw achtergrond en interesses.

Jouw ontwikkeling staat centraal

We investeren in jouw groei. Ervaren professionals begeleiden je, geven feedback en zorgen ervoor dat je écht iets leert. Daarnaast bieden we trainingen en workshops aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden verder ontwikkelt. Zo krijg je de kans om met eigen projecten impact te maken en jezelf te laten zien.

Maak kennis met Dylan!

Fleur van Noort, marketingspecialist bij Flanderijn, sprak met onze nieuwe stagiair Dylan Glasbeek, die net zijn eerste week achter de rug heeft. Dylan, 24 jaar en student Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam, is enthousiast begonnen aan zijn stage. Tijdens zijn stageperiode gaat hij uitgebreid onderzoek doen hoe Flanderijn jongeren met betalingsachterstanden nog beter kan ondersteunen.

Dylan’s eerste week

"Mijn eerste week bij Flanderijn was geweldig. De collega’s vingen me meteen hartelijk op, waardoor ik me direct welkom voelde. Ik vond het superinteressant om te zien hoe de verschillende afdelingen werken. Zo heb ik kennisgemaakt met de financiële administratie en de afdeling customer relations, waar ze zich bezighouden met sales en marketing."

Zijn onderzoek bij Flanderijn

"Tijdens mijn stage ga ik onderzoeken hoe Flanderijn jongeren met betalingsachterstanden nog beter kan ondersteunen vertelt Dylan. Mijn voorganger, Jannylu, deed onderzoek naar de financiële gezondheid van jongeren en publiceerde daarover een interessant whitepaper. Ik hoop daar met mijn onderzoek op voort te bouwen."

Ben jij ook op zoek naar een leuke stageplek?

Dylan kijkt terug op een fantastische eerste week. Zijn enthousiasme is aanstekelijk! Wil jij ook een stage waarin je écht het verschil maakt? Bekijk ons actuele stageaanbod op werkenbijflanderijn.nl en volg ons op Instagram @WerkenbijFlanderijn voor een kijkje achter de schermen.

Werkenbijflanderijn.nl