Geldfit: Uw partner in financiële gezondheid

Bij Flanderijn geloven we in de kracht van samenwerking om mensen te ondersteunen bij financiële uitdagingen. Daarom verwijzen we in onze mails, brieven, via ons klantcontactcentrum en op onze website naar Geldfit. Geldfit is een initiatief dat mensen helpt om financieel gezond te blijven of hen begeleidt bij geldproblemen. Geldfit biedt ondersteuning via een online platform waar mensen tips, advies en hulpmiddelen vinden om hun financiën op orde te brengen.

Een succesvolle samenwerking!

Onze samenwerking met Geldfit heeft tot nu toe geleid tot positieve resultaten. Gedurende de campagneperiode van januari tot augustus 2024 hebben we via onze online-kanalen veel mensen doorverwezen naar Geldfit.

De campagne heeft via onze kanalen de afgelopen maanden een conversie van 40,76% behaald, wat betekent dat een aanzienlijk aantal bezoekers vervolgstappen heeft gezet richting financiële hulp en advies. Vooral via de ’Geldfit pop-up’ op de betaalkant, zagen we een conversie van maar liefst 63,05%. Deze cijfers tonen aan hoe waardevol onze samenwerking met Geldfit is en hoe we samen bijdragen aan een financieel gezondere samenleving.

Speciaal voor ondernemers: Geldfit Zakelijk

Bij Flanderijn ondersteunen we niet alleen particulieren, maar ook ondernemers. Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we een Geldfit Zakelijk-pagina opgezet. Hier kunnen bedrijven, die via ons netwerk worden doorverwezen, terecht voor advies en ondersteuning bij financiële problemen. Dit initiatief is extra relevant in de nasleep van de coronapandemie, waarin veel ondernemers zijn geconfronteerd met de terugbetaling van subsidies en andere financiële verplichtingen. Geldfit Zakelijk biedt bedrijven het advies dat zij nodig hebben om aan deze uitdagingen het hoofd te bieden en financieel gezond te blijven.

Onze inzet blijft niet onopgemerkt: Sinds de start van deze zakelijke campagne hebben we meerdere e-mails verstuurd naar ons netwerk. Dit heeft geleid tot een steeds groter aantal bedrijven dat via ons de weg naar Geldfit Zakelijk heeft gevonden voor deskundig advies. Met een conversie van 45,16% mogen we trots zijn; wat een mooi resultaat!

Aankomende Campagne: Tijd om vooruit te kijken

Binnenkort start een nieuwe campagne van Geldfit. Wij zijn enthousiast om opnieuw zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen en gaan door met onze verwijzingen via al onze kanalen, zodat iedereen toegang krijgt tot de juiste informatie en ondersteuning. Met een nieuwe campagne voor de deur is dit het moment om nogmaals te benadrukken hoe belangrijk het is om op tijd hulp te zoeken bij geldproblemen.

Neem actie en blijf financieel gezond

Wilt u weten of u financieel gezond bent? Bezoek dan vandaag nog de website van Geldfit en ontdek welke stappen u kunt nemen om uw financiële situatie te verbeteren. Voor zakelijke klanten hebben is er een speciale Geldfit Zakelijk-pagina waar u kunt controleren hoe gezond uw bedrijf financieel is. Hier vindt u praktische tips en advies om uw bedrijf financieel sterk te houden, vooral in uitdagende tijden.

Bekijk Geldfitzakelijk