EEN HERKENBARE SITUATIE IN ELK KANTOORPAND: EEN PAAR COLLEGA'S IN EEN VOLLE LIFT EN NIEMAND ZEGT IETS TEGEN ELKAAR. DAAROM IS ‘TALK IN AN ELEVATOR DAY’ IN HET LEVEN GEROEPEN.

Bij Flanderijn vonden we ‘Talk in an Elevator Day’ zo'n goed initiatief dat wij er een maandelijkse serie van hebben gemaakt. Op deze bijzondere dag waarop mensen worden aangemoedigd om de stilte te doorbreken en het gesprek aan te gaan met medelift gebruikers zijn we deze keer bij Flanderijn Servicing in Utrecht waar we Cock Krouwels ontmoeten.


Ontmoet Cock Krouwels

Mijn naam is Cock Krouwels. Ik woon in Huizen, Noord-Holland, en ben 64 jaar jong. Sinds anderhalf jaar ben ik in dienst bij Flanderijn Service als creditmanager. Ik vind het heerlijk om na 36 jaar in de bancaire sector te hebben gewerkt mijn ervaring nu op het gebied van debiteurenbeheer kunnen inzetten. Maar mijn job bij Flanderijn Servicing is niet het enige waar ik van geniet. Zo ga ik graag op pad met mijn elektrische mountainbike en geniet van voetbal en autosport.


Hoe ben je bij Flanderijn Servicing terecht gekomen?

Ik werd benaderd door een recruiter van Career Control voor een positie in debiteurenbeheer bij Flanderijn Servicing. Na een eerste kennismaking had ik direct een goed gevoel en ook de klik met het team van Flanderijn Servicing was er direct vanaf het begin!


Wat houdt je functie als debiteurenbeheerder in?

Flanderijn Servicing is dé partner op het gebied van debiteurenbeheer, facturatie en detachering van financials. Wij nemen de debiteurenadministratie van onze opdrachtgevers graag uit handen. Volledig of gedeeltelijk, structureel of tijdelijk, bij de klant op locatie of bij ons op kantoor in Utrecht.  

Onze primaire focus is om ervoor te zorgen dat openstaande facturen van onze opdrachtgevers (sneller) worden voldaan. Hiervoor hebben we een geoptimaliseerd debiteurenproces ontwikkeld waarmee we opdrachtgevers ontzorgen.


Welke meerwaarde bieden jouw kernkwaliteiten voor deze functie?

Binnen mijn functie heb ik veel contact met zakelijke klanten. Mijn ervaring en senioriteit helpt mij om klanten gerust te stellen en een band met hen op te bouwen. Zo bereiken we uitstekende resultaten voor onze opdrachtgevers.


Waar krijg je energie van op jouw werkplek?

We hebben een goede sfeer in ons team, en ik draag daar graag aan bij. Ik houd van een grapje, maar ben ook serieus wanneer dat nodig is. Ik heb een goede klik met mijn collega’s, en het geeft me energie wanneer een gesprek goed verloopt en de klant tevreden is. Vaak eindigen zulke gesprekken met een lach aan beide kanten, en dat maakt mijn werk extra leuk.

 

Hoe waren je eerste 1.5 jaar bij Flanderijn Servicing?

Heel goed! Ik ben blij dat ik deel uit maak van het team van Flanderijn Servicing. Ik voelde me snel thuis en werd warm opgenomen in de groep. Ik heb een goede band met mijn collega's en dat voelt erg prettig.

We willen Cock bedanken voor zijn tijd en vonden het leuk om langs te gaan bij Flanderijn Servicing in Utrecht!  En ben jij ook benieuwd naar het team en mogelijkheden van Flanderijn Servicing. Bekijk dan de nieuwe website die onlangs live is gegaan.