Training en ontwikkeling bij Flanderijn: Een investering in werkplezier en groei

In de voortdurend veranderende wereld van creditmanagement is het essentieel dat werknemers beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden.

Bij Flanderijn geloven we dat investeren in training en opleiding niet alleen belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, maar ook bijdraagt aan hun werkplezier.

Daarom moedigen we bij Flanderijn iedereen aan om zich te blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied. Hiervoor biedt Flanderijn verschillende mogelijkheden, zoals een online leerportaal, ons recent gelanceerde talentprogramma en diverse live trainingen gegeven door experts uit de creditmanagementbranche.

Nieuwe trainingen om te groeien en samen te werken

Een mooi voorbeeld van onze focus op ontwikkeling is de recent gehouden training 'Effectief Communiceren'. Deze interactieve training bracht collega's van verschillende Flanderijn kantoren samen. Naast de introductie van nieuwe communicatievaardigheden, lag de nadruk vooral op verbinding en samenwerking — essentiële thema’s voor een organisatie met meer dan 600 medewerkers. Goede communicatie is immers de sleutel tot soepele samenwerking, een prettige werksfeer, efficiënte processen en betere resultaten.

“Heldere communicatie en goed luisteren helpen ons misverstanden te voorkomen en sneller tot oplossingen te komen,” vertelt Fleur, die met veel plezier deelnam aan de training. “Je leert altijd weer iets nieuws tijdens zo’n dag, maar het meest waardevolle voor mij was het ontmoeten van zoveel nieuwe collega’s.” De training gaf Fleur meteen de kans om enkele collega’s enthousiast te maken voor een mogelijk interview voor de nieuwe rubriek 'Werkplezier' op Flanderijn.nl.

Diverse boeiende trainingen op het programma!

In deze rubriek delen collega’s van verschillende vestigingen wat werkgeluk voor hen betekent. Zo vertelde Zoë, klantmedewerker incasso, tijdens de training enthousiast over haar ervaringen met de training 'Professioneel Incasseren' die zij pas geleden heeft gevolgd. Fleur kijkt ernaar uit om de verhalen van nieuwe collega’s te horen en te ontdekken hoe zij hun eerste weken bij Flanderijn hebben ervaren. "Ik ben heel benieuwd naar hun verhalen," besluit ze met een glimlach.

Bij Flanderijn blijft ontwikkeling centraal staan — zowel voor de medewerkers als voor het bedrijf zelf. Samen werken we aan groei, werkplezier en een toekomst vol mogelijkheden.

Benieuwd wat werkplezier is voor onze collega's bij Flanderijn?

8 collega's over werkplezier